TUINMACHINES MARIEVOET

HomeWebshopContactInfoMijn accountBlogProPowershop

Webshop » Front zitmaaiers » STIGA PARK PRO 900 WX

STIGA PARK PRO 900 WX

STIGA PARK PRO 900 WX STIGA PARK PRO 900 WX

€ 13 600,00

In plaats van een centraal maaidek in het midden van de machine heeft de STIGA Park pro 900 WX een vooraan gemonteerd maaidek, dat niet alleen een onbelemmerd zicht geeft over het maaiterrein, maar het ook mogelijk maakt om te maaien op plaatsen die moeilijk of niet bereikbaar zijn met een traditionele zitmaaier. Dankzij de 50:50 knikbesturing, waar de achterkant van de machine precies de voorkant volgt, is de Park pro 900 WX is erg wendbaar en kan er mee gereden worden, zonder zorgen te hoeven maken dat het achterste deel voor toevallige impact zorgt.
De hydrostatische transmissie met pedaal bevordert het rijcomfort met een vlotte, traploze snelheidsregeling. De elektrische maaihoogteregeling (25-90 mm), zorgt voor gemakkelijk kiezen van de meest efficiënte hoogte van het mes. De Park pro 900 WX is uitgerust met een 688 cc Honda GXV 630 tweecilindermotor die voor een vermogen zorgt van maar liefst 14.3 kW (@ 3200 tpm); en die een oliedruksmering combineert met een dubbele luchtfilter, voor superieure betrouwbaarheid op lange termijn. De V-Twin opstelling zorgt voor minimale trillingen en maximaal koppel, terwijl de OHV technologie zowel het brandstofverbruik als het geluid vermindert. Deze commerciële machine geniet van een elektromagnetische PTO-koppeling; een gewild kenmerk dat de bediening van de messen moeiteloos maakt.
De zitmaaier is uitgerust met een ergonomische zitting met hoge rugleuning (en armsteunen), die samen met de stuurbekrachtiging van deze machine een plezier maakt om mee te rijden. Een bijkomend voordeel is het gebruiksvriendelijke bedieningspaneel aan de zijkant, met de belangrijkste bedieningsfuncties binnen handbereik. Andere belangrijke kenmerken zijn het twee-in-één Combi maaidek (voor mulchen en zijwaarts uitwerpen) en de vierwielaandrijving (4WD) voor meer grip en tractie, ook op moeilijk terrein. Keuze uit diverse Quick Flip maaidekken, die gemakkelijk kunnen worden gekanteld voor comfortabele reiniging en eenvoudig te demonteren zijn. Maaibreedte beschikbaar van 100 tot 125 cm, zodat je de beste afmetingen kiest volgens jouw tuin. Trekhaak standaard inbegrepen.
Prijs is excl Maaidek

Maximaal gazonoppervlak 12.500 m²
Maaibreedte 110 - 125 cm
Maaihoogte Elektrische regeling
Gewicht 270 kg
Afmetingen 197 x 86 x 125 cm (LxBxH)
Aandrijving Hydrostatisch
Motor Honda GXV 630
Vermogen 14,3 kW
Cilinderinhoud 688 cm³
Tankinhoud 15 L
Geluidsdrukniveau 85 dB(A)

Wordt gebruiksklaar aan huis geleverd

Alle prijzen zijn Inclusief BTW - Algemene voorwaarden - Privacyverklaring
Webshop gemaakt met EasyWebshop