TUINMACHINES MARIEVOET

HomeWebshopContactInfoMijn accountBlogProPowershop

Blog

Houtklieven

Hout kloven. Het is weer bijna winter, dat is traditioneel het seizoen waarin het meeste hout gekloofd wordt. We willen graag warm zitten voor onze open haard, maar hebben in de zomer niet genoeg hout op maat gemaakt. Dus nu staan we in de winter buiten ons hout te kloven. Of we willen onze houtkorf aansteken wanneer we toch tijdens een mooie winterdag buiten willen zitten.   Klieven met de hand.
Gaat u al uw brandhout met de hand klieven? Dat kan waarom niet, maar hou dan rekening m...Lees meer


Hou uw bedrijfsterrein sneeuw en ijzel vrij.

Hou uw bedrijfsterrein sneeuw en ijzel vrij. De winter staat voor de deur, de periode van koude, sneeuw, ijzel. Maar ook gladde wegen, gladde parkings, gladde voetpaden, gaan weer deel uitmaken van onze omgeving. U weet allicht dat iedereen verplicht is om voor zijn eigen deur sneeuw te ruimen, en ervoor te zorgen dat gladde ijs-plekken weg zijn zodat hier niemand kan over vallen. Maar wist u dat u ook als werkgever hier verplichtingen rond hebt? Preventief strooien. Indien u de weersvoorspel...Lees meer


7 Tips om uw tuin winterklaar te maken

7 Tips om uw tuin winterklaar te maken. Het is weer herfst, de dagen worden korter en donkerder, de bladeren vallen van de bomen. Nu typisch gaan we in deze periode minder aan de slag in onze tuin, maar wist u dat het nu de moment is om ervoor te zorgen dat onze tuin vlot de winter doorkomt? Met de volgende nuttige tips zorgt u ervoor dat u wanneer het weer lente wordt u weer aangenaam kan genieten van een mooie tuin.   1. Ruim afgevallen bladeren op. Afgevallen bladeren, we kennen ...Lees meer


Onderhoud tips grasmaaier


Onderhoud tips grasmaaier.We staan er vaak te weinig bij stil, maar onze grasmaaier wordt in het seizoen enorm vaak gebruikt. Net omdat hij zo vaak gebruikt wordt ziet hij ook enorm af, dus onderhoud is echt wel een must als u de levensduur van uw grasmaaier optimaal wenst te houden. Breng uw grasmaaier daarom jaarlijks eens binnen bij een ervaren technieker voor het grote onderhoud. Maar ondertussen kan u ook enkele dingen eenvoudig zelf doen.
Wat u zelf kan doen?Er zijn uiteraard ee...Lees meer


Robotmaaier

Robotmaaier.
Kent u dat gevoel, moe thuis komen van uw werk en het gras nog moeten maaien? Of dat u in het weekend op een gezellige zomer avond graag wat vrienden wenst uit te nodigen voor een leuke barbecue, maar vrouwlief wil dat u nog eerst het gras maait? Wel deze frustratie kunnen voorgoed tot het verleden behoren, dankzij de robotmaaier. Een uitvinding die iedere man in huis wil, toch?
Waarom zou ik een robotmaaier kopen?Enkele redenen zijn hier boven reeds genoemd, u kan rustig ...Lees meer


Alle prijzen zijn Inclusief BTW - Algemene voorwaarden - Privacyverklaring
Webshop gemaakt met EasyWebshop