TUINMACHINES MARIEVOET

HomeWebshopContactInfoMijn accountBlog

Hou uw bedrijfsterrein sneeuw en ijzel vrij.

Hou uw bedrijfsterrein sneeuw en ijzel vrij.

De winter staat voor de deur, de periode van koude, sneeuw, ijzel. Maar ook gladde wegen, gladde parkings, gladde voetpaden, gaan weer deel uitmaken van onze omgeving. U weet allicht dat iedereen verplicht is om voor zijn eigen deur sneeuw te ruimen, en ervoor te zorgen dat gladde ijs-plekken weg zijn zodat hier niemand kan over vallen. Maar wist u dat u ook als werkgever hier verplichtingen rond hebt?

Preventief strooien.

Indien u de weersvoorspellingen zeggen dat het hard gaat vriezen of sneeuwen is het altijd verstandig om preventief te gaan strooien met zout. Zo voorkomt u dat uw parking, of bedrijfsterrein een gladde boel wordt. Er zijn verschillende manieren om dit te doen, zo kan u manueel strooien, een zak strooizout in een kruiwagen doen en zo uitscheppen over de parking. Maar dat is hard werken, en tijdverlies natuurlijk want zo kan uw personeel niets anders doen op die moment. Het is dus misschien handiger om een professioneel strooimachine te kopen. Deze strooimachines kan u vaak eenvoudig op een pick-up of tractor installeren. Op deze manier doet u een pak meer werk op een pak minder tijd.

Sneeuw ruimen.

Indien uw parking echter reeds helemaal ondergesneeuwd ligt heeft het strooien weinig zin. U kan dan beter eerst de sneeuw opruimen, en daarna pas gaan strooien. Afhankelijk van de grote van uw bedrijfsterrein is manueel sneeuw ruimen onbegonnen werk. U kan kiezen om hiervoor iemand in te huren en dit voor u te komen doen, of u kan zelf investeren in een tractor waarmee u snel u terrein vrij van sneeuw kan maken, en meteen kan strooien door één van onze zoutstrooiers op achterop te plaatsen.  

In onderstaande video kan u alvast zien hoe dit in zijn werk gaat: Video van SnowEx.


Dit artikel werd geschreven door Crea-it. Voor vragen over artikels mag u altijd contact opnemen.Beoordelingen

Er zijn geen beoordelingen gevonden.


Blog


Alle prijzen zijn Inclusief BTW - Algemene voorwaarden - Privacyverklaring
Webshop gemaakt met EasyWebshop