TUINMACHINES MARIEVOET

HomeWebshopContactInfoMijn accountBlogProPowershop

Webshop » Zitmaaier met opvang » STIGA ZITMAAIER ESTATE 598

STIGA ZITMAAIER ESTATE 598

STIGA ZITMAAIER ESTATE 598 STIGA ZITMAAIER ESTATE 598

€ 3 699,00

Met een performante 452 cc ST 500 1 cil en middelgroot maaidek met 98 cm maaibreedte zal je onder de indruk zijn van de prestaties van de STIGA Estate 598. Het maaidek is uitgerust met twee gesynchroniseerde messen voor een uitstekende afwerking waarbij geen grassprietje wordt gemist. Het grasafval kan verzameld worden in de ruime opvangbak van 240 liter; direct achteraan uitgeworpen worden; of gemulcht en verdeeld over het gazon waar het verteert en dient als gratis natuurlijke bemesting.
De Estate 598 is gemakkelijk bestuurbaar dankzij de traploze snelheidsregeling met pedaal, zonder manueel schakelen, voor veilig en precies sturen langs bomen, struiken en andere obstakels in de tuin. Anti-scalpwielen aan het maaidek voorkomen dat het gazon wordt beschadigd bij het rijden over hellingen. Een aansluiting voor de tuinslang maakt het makkelijk om het maaidek en de messen moeiteloos schoon te spoelen om grasresten weg te halen.
Dankzij de drie maaisysteemen is de Estate 598 erg veelzijdig. Bovendien is de maaihoogte regelbaar in 7 standen van 25 mm tot 85 mm, naargelang de omstandigheden van het gras. Je geniet ook van de felle, energiezuinige LED koplampen die werken in schemerduister veilig maken. Het verhoogde stuur met soft grip zorgt voor aangenaam rijcomfort, net als de moeiteloze elektromagnetische mes inschakeling. 

Wordt gebruiksklaar aan huis geleverd

Merk STIGA
Maximaal gazonoppervlak 4.500 m²
Maaibreedte 98 cm
Maaihoogte 25 - 85 mm
Gewicht 165 kg
Afmetingen 233 x 102 x 110 cm (LxBxH)
Aandrijving Hydrostatisch
Motor ST 500
Vermogen 7,9 kW
Cilinderinhoud 452 cm³
Tankinhoud 6 L
Geluidsdrukniveau 86 dB(A)
Grasopvangbox 240 L

Alle prijzen zijn Inclusief BTW - Algemene voorwaarden - Privacyverklaring
Webshop gemaakt met EasyWebshop