TUINMACHINES MARIEVOET

HomeWebshopContactInfoMijn accountBlogProPowershop
Tuinmachines Marievoet. Wij staan garant voor kwaliteit en service, met onze jarenlange ervaring en professionele expertise bieden wij steeds de beste zorg voor al uw tuinmachines. Wij zijn niet enkel een verkooppunt, wij hebben onze eigen werkplaats waar wij uw machines herstellen hierdoor kunnen wij een snelle service bieden. Bovendien hebben wij de mogelijkheid om uw machines op te halen en te leveren na herstelling of verkoop. Voor het jaarlijks onderhoud van zitmaaiers en benzine grasmaaiers is de ophaling en levering Gratis (voor tuinmachines die bij ons zijn aangekocht) in een straal van 15 km. Neem contact op voor meer informatie over deze service. Wij verkopen, leveren en onderhouden zowel machines van particulieren als van zelfstandigen.
Hebt u dus ook groene vingers, en veel passie voor uw tuin? Koop dan ook enkel de beste tuinmachines voor uw tuin, en kom langs bij ons.
Waarvoor u bij ons terecht kan?
Tuinmachines Marievoet heeft geen grote showroom zoals andere tuincentra's. Wij focussen ons veel meer op de kwaliteit van het onderhoud van uw toestellen en op de bijkomende services. Om deze reden zijn onze prijzen vaak net dat iets scherper dan die van onze concurrentie. Wij zijn verdeler van volgende kwaliteitsmerken: Hustler, Caravaggi, Echo, Stiga, Bertolini, Bennassi, Snowex, Western, Faza, Masport enz De prijzen in onze webshop zijn catalogusprijzen! Deze zijn eventueel bespreekbaar

Wij danken u voor het bezoeken van onze webshop. Vragen kan u altijd stellen via het contactformulier.

Tevredenheidsscore: 4.5
TevredenheidsscoreTevredenheidsscoreTevredenheidsscoreTevredenheidsscoreTevredenheidsscore

vlotte service, goede uitleg.

Beoordelingen


Alle prijzen zijn Inclusief BTW - Algemene voorwaarden - Privacyverklaring
Webshop gemaakt met EasyWebshop